Nieuws

Zonnepanelen huren

Zonnepanelen zonder investering

In samenwerking met Earth bieden wij een unieke huurformule voor zonnepanelen. Op die manier kan je zonder investering profiteren van je eigen gratis energie.
Volledig zonder zorgen want wij regelen de plaatsing, installatie en het onderhoud. Vervolgens kan jij direct genieten van jouw energiebesparing.


We zetten de voordelen even op een rijtje:

 • Geen kopzorgen, wij regelen alles
 • Vaste huurprijs per maand
 • Onmiddellijke besparing
 • 0 € investering

 

Hoe gaan we te werk?

 

 1. Berekening
  Wij komen ter plekke en berekenen op maat van jouw woning en energieverbruik een voorstel uit. Je krijgt een duidelijk beeld van wat je kan besparen en wat het jou per maand zal kosten.
  Ben je overtuigd? Dan plaats je je bestelling.
   
 2. Installatie
  Wij nemen de volledige installatie van A tot Z op ons zonder extra kosten. Zo heb jij alvast geen zorgen.
   
 3. Gebruik
  Zodra de zonnepanelen geplaatst zijn kan jij gratis gebruik maken van jouw opgewekte energie. Je bespaart dus al vanaf dag 1 op jouw energiefactuur.
  Maandelijks betaal je dan een vaste huur. Dit bedrag ligt gegarandeerd vast gedurende de looptijd van 20 jaar. Geen herziening en geen indexatie!
   
 4. Garantie
  Onze partner Earth is een Belgisch bedrijf dat werkt met hoogwaardige Tier 1 zonnepanelen. Deze hebben een product- en vermogensgarantie van 25 jaar.
  Bovendien zit in de huurformule inbegrepen een verzekering (diefstal, stormschade, vandalisme, ...), monitoring, periodieke reiniging, ounderhoud en indien nodig herstelling. 

 

Interesse om zonnepanelen te huren? Vul dan ons contactformulier in voor een gratis offerte!